Over mij

Mijn naam is Saskia Hagen, voedingscoach bij To feel good Afslankstudio.
Na jaren te zwaar te zijn geweest wist ik dat er echt iets moest gebeuren aan mijn leefstijl. Ik ontdekte Powerslim en was direct geïnteresseerd in het programma. Inmiddels ben ik 40 kilo afgevallen en dat voelt zo goed!

Tijdens het volgen van deze nieuwe leefstijl werd de wens om coach te zijn verder aangewakkerd en heb ik de opleiding bij Powerslim gedaan.

Per 1 oktober 2017 ben ik gestart met mijn eigen afvalstudio en kan ik als echte ervaringsdeskundige mijn klanten begeleiden om eenzelfde resultaat te behalen met mijn enthousiasme en onvoorwaardelijke support.

Het bereiken en vasthouden van een gezond en evenwichtig levenspatroon kan best een opgave zijn. Maar je staat er niet alleen voor. Als voedingscoach van PowerSlim help ik je op weg naar een gezond eetpatroon, een stabiel gewicht en voldoende energie.

Afvallen moet je natuurlijk zelf doen maar het is zo veel makkelijker als je daarin ondersteuning krijgt. Samen bepalen we jouw doelstelling en stellen we een persoonlijk stappenplan op. Hier gaan we samen mee aan de slag en zal ik jouw “stok achter de deur” zijn. Het behouden van je streefgewicht is minstens zo belangrijk als het behalen ervan. Daarom blijf ik je, na het behalen van je streefgewicht, een jaar lang gratis begeleiden en adviseren.

Gun jij jezelf een mooi slank en gezond lichaam? Het is geen kwestie van kunnen, maar doen! Ik help je graag. Maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en de eerste stap naar een gezond gewicht is gezet!

To feel good ligt centraal gelegen in het midden van Lelystad naast het oude KVK pand (groen). Er is voldoende parkeergelegenheid voor de deur. De ingang is op de 1e verdieping.