Kosten Powerslim

Ik kan me voorstellen dat je ongeveer wilt weten wat je investering is om eindelijk dat slanke lichaam te bereiken. Alhoewel het helemaal afhankelijk is van hoeveel je zelf wilt afvallen en hoe lang je daarmee bezig bent, kan je in het algemeen wel het volgende aanhouden.

PowerSlim kost per maaltijd ongeveer € 2,75. Afhankelijk van je persoonlijke programma gebruik je 4 tot 6 producten per dag.

PowerSlim Starterspakket.

Het PowerSlim starterspakket kost € 159,-. In dit pakket zit allerlei handige dingen om meteen aan de slag te gaan. Het pakket bevat een menu met de bijbehorende PowerSlim maaltijden voor 8 tot 11 dagen. Naast het menu, bevat het pakket ook een shaker, vitamines en mineralen voor een maand en het PowerSlim kookboek!

De coaching tijdens het PowerSlim afslanktraject is verschrikkelijk belangrijk voor een langdurig resultaat. De echte stok achter de deur en steun wanneer de die nodig hebt.

Daarom zijn het intakegesprek (t.w.v. € 90,-) en de wekelijkse consults (t.w.v. € 40,-) kosteloos* bij een minimale afname van 4 doosjes PowerSlim producten.
De coaching bestaat uit een intake (een uur) en wekelijkse consulten van ongeveer 20-30 minuten.

Op gewicht blijven na PowerSlim

Na het behalen van jouw ideale gewicht, laat ik je nog niet los. Je krijgt nog een jaar begeleiding, waarin we zorgen dat je jouw nieuwe leefstijl behoudt en je niet terug aankomt.