Inloopavond/proeverij

Woensdag 29 november 19.00 – 20.30 uur

Ben jij ook nieuwsgierig wat PowerSlim precies inhoudt en of het misschien iets voor jou is? Kom dan woensdagavond 29 november vanaf 19.00 uur langs! Ons adres is Schans 18-02 te Lelystad (eerste verdieping).

Op deze avond krijg je antwoord op al jouw vragen en kun je veel producten proeven.

Ook zijn er mensen aanwezig die het programma volgen, gevolgd hebben en met veel succes behoorlijk wat kilo’s zijn kwijtgeraakt. Zij vertellen graag hun ervaringen.

Als je weer naar huis gaat krijg je een goodiebag vol met lekkers mee!

Besluit je na deze avond te starten met het programma? Dan krijg je € 20,- korting op het starterspakket als je dezelfde avond een afspraak maakt voor een kennismakingsgesprek.

Bekend van TV, RTL4 Koffietijd: (klik op onderstaande link)
http://www.koffietijd.nl/afvallen-met-powerslim-koffietijd/

WAT IS POWERSLIM?

Je gaat met PowerSlim niet minder eten, maar anders eten. Met intensieve, persoonlijke begeleiding van mij, behaal je je streefgewicht en behoud je dit ook! Doordat de producten van PowerSlim zijn verrijkt met hoogwaardige eiwitten, behoud je je spiermassa en is het gewicht dat je kwijtraakt ook echt vet en geen spier.

Het afslankprogramma van PowerSlim bestaat uit 3 fases 

Fase1: Afvallen! Dit is een strikte fase. Je eet 5 of 6 keer op een dag en gebruikt daarbij met name de PowerSlim producten. ‘s Avonds eet je verse groentes en een portie vlees, eventueel in combinatie met een product van PowerSlim. Totdat je bijna op je streefgewicht zit, blijf je in deze fase.

Fase 2: Overgangsfase In deze fase ga steeds minder PowerSlim producten gebruiken en steeds meer ‘gewone’ producten. Zo leer je stapsgewijs wat een gezond eetpatroon is.

Fase 3: Stabiliseren en gewichtsbehoud Als je op je streefgewicht zit, krijg je nog minimaal een half jaar gratis begeleiding om dat gewicht ook te behouden.

HOPELIJK TOT ZIENS OP WOENSDAG 29 NOVEMBER!